Stævne information

Stævner

Er du klar til stævne?
Hvis vores trænere har prikket til dig, og spurgt om du ikke skal med til et stævne, så finder du som første gangs deltager god information på denne side. - Ellers, så kontakt endelig klubben nederst på siden.

Tilmelding & Betaling
Alle stævner annonceres på vores hjemmeside og holdsport, men selve tilmeldingen sker via holdsport.dk. - Mange invitationer henviser til, at man overfører direkte til klubben, der afholder stævnet, men vi har valgt det anderledes. Vi opretter aktiviteten på Holdsport.dk, således at vores trænere kan se hvem der tilmelder sig. Herefter foretager vi en samlet betaling til den afholdende stævneklub. Følg derfor altid betalings instruks på holdsport.

Tidspunkt - Program
Når man skal til stævne, får man først det endelige program ca. en uge før stævnet afholdes. Det gør, at man ikke på forhånd ved, om man skal på gulvet lørdag eller søndag (medmindre stævnet kun varer en dag) , og heller ikke tidspunktet.

Årsagen er, at programmet først kan laves, når man ved hvor mange tilmeldte, der er til stævnet.

Transport
Transporten til og fra et stævne foregår oftest de første gange "alene", Det er altid sjovest og mest trygt at have familien med de første par gange. Senere, så aftaler nogle samkørsel. - Det er dog svært med samkørsel, da løberne kan have stor tidsspredning.

Hvordan stævnet foregår
Alle stævner starter med indmarch, for alle deltagende klubber. Til indmarchen skal alle i Kalundborg Rulleskøjteklub være ens. Derfor skal du have klubdragt på, den udleveres af træneren - senest på stævnedagen.

Der er altid lidt træningstid inden stævnet starter, og lige inden rækken starter, er der også opvarmning. Alt dette står på det endelige program med tidspunkter.

Alle skal være klar i stævnehallen senest ½ time før, det er programsat at man skal træne - altså ofte længe inden stævnestart.

Kom i god tid - erfaring viser at det tager lang tid at blive klar med både dragt og (især) hår. Er det første stævne, er det rart at være i rigtig god tid, så man kan nå at se, hvordan det hele fungerer, inden man selv skal på gulvet.

På selve programmet kan du se hvornår du er færdig. - Vær dog opmærksom på, at du ikke er færdig når du har været på gulvet.

Løberne får nemlig karakterer og bliver placeret efter hvor godt de har klaret sig samt hvor godt programmet er sammensat. Alle løbere bliver råbt op og placeret. Og dette sker til sidst på dagen. Som regel, så varer stævnet oftest hele dagen. - Dvs. kl. 9 - 17. - Nogle weekender strækker det sig for nogle løbere over begge dage.
Der afholdes cirka mellem 4-8 stævner om året. (Der ud over, så kan der afholdes nogle hyggelige trænings weekender i klubben, eller klubberne imellem)

Fra skøjteskole til og med spirer kan man først se karaktererne efterfølgende på nettet.

Hvad gives der karakterer for til stævner:

Der gives en samlet karakter, men ud fra følgende: En A karakter som er for det tekniske (spring, piruetter, flyver osv.). En B karakter som er for helheden (passer tøjet til musikken, er kjolen for lille, passer løbet til musikken).


Tøj og udstyr
Indmarchen skal altid foregå i vores klubdragt. - Klubdragten er klubbens, og lånes kvit og frit. - Glemmer man en dragt fra et stævne skal den erstattes. Man skal have den udleverede klubdragt på, med tilhørende skøjtebeskyttere, dertil enten bare ben, eller man kan købe rulleskøjtestrømpebukser af klubben. Vi har i klubben indgået en aftale med et eksternt firma om at vedligeholde vores dragter. - Kontakt derfor www.detvarkathens.dk for yderligere spørgsmål, samt korrekt størrelse. - Og ikke lige ugen før :-)

Til stævner er der regler for hvordan tøjet skal se ud. Piger skal have Strømpebukser på samt en dragt (udleveres af klubben hvis ikke man har en selv). Endvidere så skal håret være sat op. Drengene skal have en t-shirt på samt lange bukser.

Du skal selvfølgelig også huske dine skøjter.


Hvem fra klubben er med
Ved selve stævnet er vores trænere Signe og Julie oftest repræsenteret. Vores trænere guide dig igennem dit program, og foretager måske nogle små justeringer af skøjter, program m.m.
- Signe hjælper gerne med de sidste "lokker"
Via Holdsport.dk kan du løbende følge med i hvilke andre der har tilmeldt sig stævnet.

Du kan som oftest også finde flere fra bestyrelsen. Vi forsøger at sidde samlet i stævnehallen. - Er der mulighed for det, så kig efter klubbens store banner. Desværre, så er der nogle steder begrænset plads.

De 10 bud til tilskuere

Her kan du læse alt om pointgivning, kjoler, programmer - alt om alt - vedrørende stævner.

Sports- og stævne reglement.

Billede